Какой ГИ у патоки/сиропа из кэроба? Можно его есть в БЛПП?
отвечает диетолог Pascal Vuachet
Question:
Can you please tell me what is GI of molasses made from carob (GI 15)? Is it also 15 or higher? Can we use this sweetener in lipid meals?
Answer:
Even though I know how can and sugar beet’ molasses are made, I have not found anything about locust bean molasses.
If the locust bean molasses you talk about goes through a filtering process, it might be better to avoid it.
I am sorry not to be able to answer you better. Asking for more information to the supplier could maybe be interesting.
Вопрос:
Какой ГИ у у патоки/сиропа из кэроба, такой же, как и у кэроба (ГИ15) или выше? Можно ли его употребляь в БЛПП?
Ответ:
Я очень хорошо понимаю процесс производства патоки из сахарной свеклы, но я ничего не могу найти о патоке из рожкового дерева/кэроба. Если вы говорите о патоке/сиропе, который проходит процесс фильтрации, то лучше избегать такой продукт. Извините, что не могу более подробно ответить на ваш вопрос. Лучше всего спросить подробную информацию у производтеля.
Социальные закладки